tilbage til artikler

logo

Revive Israel ministerier

©17 december, 2011 Revive Israel Ministries

Sejr

Af Asher Intrater

Det hebræiske ord for “evighed” er “netsach”. Ordet for “sejr” er “netsachon”, som i direkte oversættelse betyder noget i retning af “en lille del af evigheden”. Vores åndelige sejr i dette liv er netop, at vi ved, at vi allerede har fået lovet del i evigheden; vi er lovet evigt liv.

Hvis man er midt i en sportskamp og modstanderen synes at være ved at vinde, men hvor du kan se et glimt ind i fremtiden, der viser, at du ender med at sejre, så har du allerede vundet kampen. På græsk hedder “sejr” “nike”. Vi kan få sejren, uanset hvilke sko vi har på.

Ordet “netsach” bruges også i betydningen “overvinde” eller “besejre”. Denne betydning af ordet findes i Johannes 16:33 - “I verden har I trængsler; men vær frimodige, jeg har overvundet verden”. I Yeshua har vi allerede sejren, fordi Han er opstanden fra de døde.

I Johannes 17:3 beder Yeshua til Faderen: “Og dette er det evige liv, at de kender dig, den eneste sande Gud…”.  At have personlige relationer til Gud er at have en smag af evigheden, og det er vores sejr. Vær opmuntret! Yeshua har overvundet døden, givet os evigt liv, åbnet døren så vi mærke Herrens kærlighed, og Han har vundet sejren på vores vegne.


Bar Mitzvah

I denne uge fejrer vi, i vores menighed i Jerusalem, endnu en messiansk Bar Mitzvah. En af vores unge teenagere træder for første gang frem for at læse Torah-rullerne, ligesom Yeshua gjorde (Lukas 4:16). Det er en smuk begivenhed ,at se vore teenagere rejse sig og i Yeshuas billede læse fra de originale tekster. Det er også et tidspunkt, hvor mange lidt fjernere, endnu-ikke-troende familiemedlemmer kommer for at deltage. Bed i denne uge for “G” når han kommer frem for at læse et budskab, for “C” som skal lede ceremonien og for “N’s” familie og gæster. Vores ønske er at gå i Yeshuas fodspor. Må der opstå åndelig kraft, frelse og helbredelse i forbindelse med Ordet!


Særlig bøn

Jeg skriver dette,  medens Solomon og jeg gør os klar til at deltage i evangelisering og derefter i en konference i dette betydelige, muslimske land. Bed for gennembrud for Guds ord og Rige i forbindelse med denne historiske chance. Vi bringer detaljer, forhåbentlig, i næste uge.


Netanyahu er vært for Bibelstudiekreds

Det følgende er uddrag af en artikel af Herb Keinon i Jerusalem Post den 10. december 2011.

Netanyahu vil være vært for en regulær bibel-studie-gruppe i hans officielle em-
bedsbolig. Gruppen vil bestå af forskere, embedsmænd og inviterede gæster.

Både David Ben-Gurion og Menachem Begin havde studiegrupper, medens de var premierministre (henh.. 1948-53, 1955-63; 1977-83). Netanyahu udtalte, at han har etableret gruppen for at forevige kærlighed til Bibelen.

Sidste søndag blev der afholdt en ceremoni i Sde Boker i anledningn af 38-årsdagen for Ben-Gurions død. Netanyahu mindedes den første premierministers studiegruppe, hvor hans svigerfar deltog.

”Ben-Gurion forstod, at Bøgernes Bog er vores mandat for vort land, som han sagde i den uforglemmelige udtalelse foran Peel kommissionen i 1936,” udtalte Natanyahu og fortsatte: ”Han opfattede Bibelen som det jødiske folks vidunderlige historie, vort folks unikke åndelige, kulturelle og historiske arv og en af hjørnestenene i hele den europæiske kultur”.


Hanukkah eller julegave

Hvorfor ikke overveje at give et eksemplar af Ashers nye bog?

“Who Ate Lunch With Abraham?” (Hvem spiste frokost med Abraham?) analyserer Yeshuas optræden som Herrens engel fra Moseloven til og med Johs. Åbenbaring. Bogen vil med sikkerhed inspirere og udfordre din forståelse af Yeshua Messias’ evige natur og Bibelens progressive åbenbaring som helhed.

Hovedideen med bogen er udviklet ikke blot gennem mange års studier af de hebræiske tekster, men også gennem diskussioner og deling af Evangeliet med ortodokse jøder i Israel. (For ikke at nævne megen bøn og forbøn).

Gå ikke glip af den. Køb den til dig selv eller send den til venner. For bestilling:
klik her.

Bogen kan også købes på Amazon Kindle!

 


Tilbage