tilbage til artikler

logo

Revive Israel ministerier

© 24 februar, 2017 Revive Israel

Islam og racisme

Af Asher Intrater

Nogen har sagt, at modstand af radikal islamistisk terror er beslægtet med racisme. Det er ikke logisk.

Overvej følgende:

 1. Islam er en religion, som ikke er begrænset til én etnisk gruppe (de fleste muslimer er ikke arabere, mange arabere er ikke muslimer, nogle arabere er kristne…).
 2. Om islam er en korrekt religion, og om muslimske ekstremister er sande muslimer eller ej, er ikke et juridisk spørgsmål, men et teologisk spørgsmål.
 3. Om islamisk ekstremistisk ideologi har været fremmende for motivationen eller har været årsag til terror er et juridisk og politisk spørgsmål.
 4. Flertallet af de mennesker som er blevet myrdet af terrorister i det sidste årti, er blevet myrdet af folk, som har beskrevet sig selv som overbeviste muslimer.
 5. Alle former for terror er imod loven.
 6. Død på grund af terror er en form for mord, hvilket gør det til et juridisk spørgsmål.
 7. Eftersom de Ti Bud siger, at man ikke må begå mord, er islamisk ekstremisme fun-damentalt modsat de judæiske/kristne værdier.
 8. Man må vende sig imod alle former for terror uanset deres ideologiske baggrund.
 9. At bekæmpe terror er et legalt og politisk ansvarsområde.
 10. De arabisk/kristne samfund i Mellemøsten er blevet voldsomt decimeret på grund af terror. Hvis der har været ”folkemord” eller religiøse fordomme og forfølgelser, er det først og fremmest overfor de arabisk/kristne samfund og dernæst overfor de moderate muslimer.
 11. Man regner med, at nedslagtninger i krigen i Irak, Syrien og de omkringliggende områder har rundet 500.000 mord. Man regner yderligere med, at 10.000.000 har mistet deres hjem. Talløse kvinder er blevet voldtaget og misbrugt. De fleste af de mennesker, som er ramt af islamisk islamisme i dette årti er arabere og moderate muslimer. Undersøgelse af islamisk ekstremisme er derfor den bedste måde, hvor-på man kan beskytte de moderate muslimer. Hvis islamisk ekstremisme begår ter-ror, må den bedste måde, hvorpå terror kan stoppes, også omfatte bekæmpelse af islamisk ekstremisme.
 12. De fleste radikale islamiske terrorgrupper findes i områderne omkring Israel. Skønt megen af den nuværende nedslagtning har været mellem forskellige grupper af muslimske fanatikere, er det eneste mål, som de kan blive enige om, ødelæggelse af nationen Israel. Anti-zionisme er derfor et signifikant element i den islamisk ekstremismes ideologi.

Møde teamet: Nadia

Møde det næste teammedlem – Nadia.

Se præsentationen (på engelsk), klik HER!


Den nye apostolske æra

Asher taler om en ny kommende begivenhed, som vil blive ligesom på apostlenes tid.

Hør Ashers budskab (på engelsk), klik HER!


Audio budskaber på SoundCloud

Lyt til vores undervisning mens du er på farten! Download SoundCloud app’en til din mobiltelefon, følg Revive Israel Medier og studér sammen med os. Ny undervisning føjes til løbende! God fornøjelse.

For at lytte med (på engelsk), klik HER!


Discipelskabsrejse i Israel

Dette 8 ugers program (14. april – 8. juni 2017) er organiseret af Chaim & Ruti Singer-
man (det er ikke et Revive Israel program, men vi hjælper med at udbrede informationer). Programmet indeholder bibelsk undervisning, udflugter til nøglelokationer i Israel og praktisk arbejde blandt det lokale messianske samfund. Programmet er designet for engelsktalende troende i alle aldre.

I skal bo i 4 uger på Jerusalem Hills Inn i Jerusalem området og tilbringe tid sammen med Revive Israel teamet om morgenen til lovprisning og undervisning af lokale messianske ledere, bl.a. Asher Intrater og Dan Juster. De følgende 4 uger skal I være i Aliyah Return Center nær Genesaret Sø, hvor I skal arbejde sammen medlemmer af Re-turn Ministries. I skal hjælpe med at forberede lokaler i Beit Zerahs nyetablerede facili-teter, som har hårdt brug for renovering. Stedet bruges til husning af nytilflyttede jøder.

For mere information, kontakt Chaim Singerman på chaim.singerman@gmail.com eller besøg hjemmesiden, klik HER!


Tilbage